Start crowdfundingsactie buurt AED Wehl

buurtaedwehl

Details

Woensdag 27 december 2023 van 00:00 tot 23:59 uur
Over 2 weken

De actie is gestart voor het aanschaffen van een AED in onze buurt; “de velden”. Samen met de RegioBank en het inniatief “samen voor de buurt”, start op woensdag 15 november 2023 een crowdfundingsactie. Deze actie eindigt op 27 december!

In onze wijk is geen AED. De dichtstbijzijnde AED’s zijn bij Boni (650 meter) en bij het Beatrixcentrum (670 meter). Echter verlies je dan al kostbare minuten met het ophalen van de AED. Vooral om dat bij het ophalen van deze AED’s kostbare tijd verloren gaat ivm het éénrichtingsverkeer.

De aanschaf voor een AED is kostbaar. De kosten voor de aanschaf van een betrouwbare AED met een weersbestendige buitenkast met pincode, bedraagt ongeveer € 1.750,-. Het geld dat we in willen zamelen willen we gebruiken voor de aanschaf en het onderhoud van de AED. Bij een succesvolle actie is het streven om ook een tiental personen uit de buurt een reanimatiecursus aan te bieden, met een jaarlijkse opfriscursus.

Doneer uw vrije gift via de actiepagina:
www.samenvoordebuurt.nl/aedwehl

Meer info vind u op onze Facebookpagina: www.facebook.com/buurtaedwehl en via de flyers die huis aan huis bezorgd worden.

Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Gezondheid, Goede doelen, Veiligheid
Wat
Buurtactiviteit

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

buurtaedwehl
Help jij onze buurt "de Velden" hartveilig te maken? Met een buurt AED vergroten we de overlevingskans bij een reanimatie. Door het innia...... Lees meer